Vodafone Fatura Borç Sorgulama Ödeme

vodafone-fatura-sorgulama-borc



Ülkemizde Telsim'i bünyesine katarak Vodafone çatısı altında hizmet etmeye başlayan Vodafone firması sadece ülkemizde değil aynı zamanda dünyanın bir çok ülkesinde hizmet veren Avrupa menşeli bir gsm operatörüdür. Türkiye'de 20 milyon abonesiyle en büyük 2. gsm şirketidir.Vodafone Türkiye, 3.203 çalışanı, 1.200’ü aşkın perakende mağazası ve ekosisteminde bulunan 43.000 kişilik paydaş ailesi ile faaliyet göstermektedir. Dijital bağlantılı yaşamı kolay ve erişilebilir kılma stratejisiyle Türkiye’nin büyüme hamlesine katkıda bulunmayı hedefleyen Vodafone Türkiye’nin 2013/14 mali yılı olan 1 Nisan 2013 - 31Mart 2014 döneminde toplam gelirleri % 16,7’lik artış ile tüm zamanların en yüksek gelir seviyesi olan 6,4 milyar TL’ye ulaştı.Tam 3200 çalışanı ile ülkemizde hizmet veren Vodafone'un 20 milyon abonesiyle çok geniş bir ailesidir.Tabi 20 milyon vodafone abonesinin en çok merak ettiği sorulardan biri de Vodafone Fatura Sorgulama ve Vodafone Borç Sorgulama nasıl yapılır ? ; sorusudur.Bu yazımızda Vodafone üyelerinin kolayca online fatura sorgulama işlemini yapabileceğine inanıyoruz. 

Vodafone Fatura Sorgulama Nasıl Yapılır ?

Öncelikle buraya tıklayın. Bu sayfa Vodafone'un online olarak fatura sorgulama sayfasıdır.Bu sayfaya girerek çok basit bir şekilde Vodafone fatura sorgulama işlemini yapabilirsiniz.Öncelikle sayfanın görüntüsü aşağıdaki gibi.


vodafone-fatura-sorgulama


Bu sayfada mor renkle boyanmış iki sekme vardır. Buradan üstteki sekmeye yani "bu servisi şimdi kullanmak için tıklayın !" sekmesine tıklayın. Ardından alttaki gibi bir sayfaya yönlendirileceksiniz.


vodafone-fatura-sorgulama-nasil-yapilir



Ekranda Telefon numarası yazan yere başında 0 olmadan faturasını sorgulamak istediğiniz cep numarasını girin. Ardından cep telefonunuzun mesaj kısmını kullanarak "S" yazıp "7070" ' e gönderin.Bir kaç saniye içerisinde gelen şifreyi Şifre yazan yere yazıp Giriş tuşuna tıklayın.Ardından açılan sayfalarda basit bir şekilde online faturanızı, önceki dönem faturalarınızı , internet paketinizin ne kadarının kullanıldığını net bir şekilde sorgulayabilirsiniz.

Vodafone Fatura Borç Ödeme İşlemi Nasıl Yapılır ?

Vodafone fatura borç ödeme işlemi oldukça basit.Yukarıda fatura sorgulama için girdiğiniz sayfadan Kredi Kartı ile Vodafone Borç Fatura Ödeme işlemini sorunsuzca yapabilirsiniz.