Türk Telekom Cihaz Kampanyaları 2016

Türk Telekom 2016 yılında da onlarca cihaz kampanyasıyla yıla damga vurmaya devam ediyor.Birbirinden kaliteli ve avantajlı kampanyaları ile müşterilerin de yüzünü güldürüyor.Tamamı lisanslı ürünlerin Türk Telekom bünyesindeki kampanyalarına alttan detaylı olarak bakabilirsiniz.

Türk Telekom Honor 7 Kampanyası Detayları

Hayatı hızlı yaşayanlara 4.5G hızında Türk Telekom Honor 7, 1799 TL yerine 1299 TL’ye Türk Telekom mağazalarında! Üstelik 3 ay boyunca Tivibu Spor ve Google Playstore’dan ilk 50TL’lik harcama hediye! ​ *Peşin satışta geçerlidir.


turk-telekom-honor7-cihaz-kampanyasi
Taksitli ödemelerde ise şuraya girerek bakabilirsiniz.

Türk Telekom Honor 7 özellikleri ise şöyle :

Gücünü Huawei’nin kendi üretimi olan sekiz çekirdekli Kirin 935 işlemciden alan Honor 7, grafik tarafında Mali T628 MP4 GPU’dan besleniyor. 3 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına yer verilen telefon, 5.2 inç boyutundaki ekranında Full HD çözünürlük sunuyor.20 megapiksel çözünürlüğünde arka ve 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya yer verilen Honor 7, Android 5.0 Lollipop ile kullanıcılarla buluşurken, 3100 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor.Huawei Honor 7 üzerinde tasarımsal olarak büyük bir değişiklik yapılmazken, sadece cihazın arkasında Türk Telekom logosu bulunuyor.


Türk Telekom İPHONE SE Kampanyası

 8 Nisandan itibaren Türk Telekom mağaza ve ofislerinde satışa sunulacak.
İphone SE özellikleri şöyle :


turk-telekom-iphone-se-fiyati-kampanyasi

iPhone SE özellikleri

iPhone SE; 4 inç ekran, Apple A9 işlemci, 2 GB RAM, NFC çipi, Live Photos ve 4K video kayıt destekli 12 Megapiksel arka kamera, 1.2 megapiksel ön kamera, 1.642 mAh kapasiteli batarya ve 16 ve 64 GB depolama seçenekleri ile geliyor. iPhone SE'nin ön kamerasında ise retina flaş yer alıyor. iPhone SE'de yer alan Siri, aynı iPhone 6s'te olduğu gibi sürekli açık olacak.iPhone SE sahipleri iPhone 5s’e kıyasla iki kat daha hızlı CPU ve üç kat daha hızlı GPU performansının yanı sıra, enerji verimliliği sayesinde daha iyi bir pil ömrü de elde ediyor. Apple A9 çipe entegre olarak gelen Apple’ın yeni nesil yardımcı hareket işlemcisi M9, iPhone’unuzu tutmanıza gerek kalmadan “Hey Siri” özelliğini kullanma ve adımlarınızı ve mesafeyi ölçmeye yarayan çeşitli fitness izleme özellikleri gibi daha fazla özelliğin her zaman daha düşük güç tüketerek çalışmasını sağlıyor. iPhone SE kullanıcıları, iPhone 5s’e kıyasla üç kata kadar daha hızlı Wi-Fi ve %50’ye kadar daha hızlı LTE ile içeriklere daha da hızlı ulaşabiliyor, indirebiliyor ve yayınlayabiliyor.
turk-telekom-iphone-se-kampanyasi-fiyatlari8 Nisanda Türk Telekom İphone SE fiyatı ne kadar,Türk Telekom İphone SE kampanyası detaylarını öğreneceğiz.

Türk Telekom LG G5 Kampanyası

Türk Telekom LG G5 ile başvurulan kayıt sayısına göre yurt dışından telefonları sipariş etmektedir.Bu nedenle önce bu kampanya için şuraya girip başvuru kaydını oluşturmanız gerekmektedir.


turk-telekom-lg-g5-kampanyasi


LG G5 özellikleri


Boyut: 149.4 x 73.9 x 7.7 mm 159 gram
Ekran: 5.3 inç. (1440 x 2560) Corning Gorilla Glass 4 ile korunuyor.
İşletim Sistemi: Android 6.0 Marshmallow
İşlemci: 2.2 GHz hızında çalışan Snapdragon 820
Grafik birimi: Adreno 530
Ram: 4 GB LPDDR4
Kamera: 16 Megapiksel f/1.8 değerinde arka, 8 Megapiksel ön kamera
Batarya: 2.800 mAh
Depolama: 32 GB (microSD kart ile 200 GB’a kadar artırılabilir)
Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 4.2, NFC, USB Type - C

LG G5 tasarım özellikleri

Uzun süredir metal tercih etmediği için eleştirilen LG, eleştirileri dinlemiş olacak ki LG G5’te karşımıza yekpare metal kasa ile çıktı. Bir önceki LG amiral gemilerinden farklı olarak ses açma kapama tuşları bu sefer cihazın sol tarafında yer alıyor.
En kalın noktasında 7.7 mm kalınlığa sahip cihaz, 159 gram ağırlığında.
LG G5; Gri, Beyaz, Pembe ve Altın renk seçeneklerine sahip.


lg-g-5-ozellikleri