Türk Telekom Kampanyaları 2016

Türk Telekom mobil telefon ,sabit telefon,tivibu ve evde internet hizmeti verirken milyonlarca abone ile bağ kurmuş bir firmadır.Türk Telekom 2016 Kampanyaları ile aklınızdan geçip de Türk Telekom'da bu ürünler var mıydı, demeyecek aradığınız kampanyayı bulacaksınız.İşte 2016 Türk Telekom kampanyaları.


                      YENİ MÜŞTERİLERE1. Evde Cepte Bayram Kampanyası 2016


Türk Telekom evde internet ve cep tarifelerinde kaçırılmayacak fırsat!!! Kampanya kapsamında evde internet paketleri ve cepte çok avantajlı tarifeler bir arada sunulmuş.



turk-telekom-evde-cepte-bayram-kampanyasi

Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
Evde İnternet Paketleri;
Yalın internet aylık erişim ücreti kampanya fiyatına dahildir,
Yeni aboneliklerde alınan 96 TL (KDV dahil) bağlantı ücreti, 24 ay boyunca aylık 4 TL taksitle ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir,
Damga vergisi ücreti bir defaya mahsus olmak üzere abonenin ilk faturasına yansır.
Cepte Tarifeleri;
Numara taşıma ya da yeni hat tesisi yoluyla faturalı Bol ve Hızlı Tarifeleri aboneliği yapılmalıdır.
Bol ve Hızlı Tarifelerine 12 ay taahhüt verilmelidir.
CEPTEBAYRAM yazıp bir boşluk bırakarak 11 haneli TCKN 5555'e SMS atılmalıdır.
SMS ile gönderilen TCKN'ye ait aktif evde internet aboneliği olmalıdır.
Evde Cepte Bayram Kampanyası 30 Nisan 2016’ya kadar geçerlidir. Türk Telekom mobil Bol ve Hızlı Tarifeler, Cepte Büyük Bayram Kampanyası kapsamındaki tarifelerdir. İnternet paketleri ise Yeni Yıl Kampanyası kapsamındaki internet paketleridir. Kampanya kapsamındaki evde internet paketlerinden bireysel yeni müşterilerimiz 24 ay taahhüt vererek yararlanabilir. Taahhüt süresi sonunda yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Kampanya kapsamındaki cep kampanyasından Bol ve Hızlı tarifelerine gelerek 12 ay taahhüt vermiş olan Türk Telekom evde internet veya ev telefonu olan aboneler faydalanabilir. Kampanyaya kayıt için : CEPTEBAYRAM boşluk TC Kimlik Numarası --> 5555
Örnek: CEPTEBAYRAM 1234124123
İster 444 1 444 üzerinden ister de size en yakın Türk telekom ofis ve mağazalarına giderek kampanyadan faydalanabilirsiniz.Bu arada size en yakın Türk Telekom Ofis ve Mağazalarını öğrenmek için tıklayın. Diğer firmaların kampanyalarına göre oldukça avantajlı bir kampanya olarak gözümüze çarpıyor.Özellikle Cepte Bayram kampanyası özellikle üniversiteliler için bulunmaz hint kumaşı olacak gibi.


2. Tivibu'lu Yeni Yıl Kampanyası 



Tivibu'lu Yeni Yıl Kampanyası ile limitsiz Fiber İnternet ve Tivibu keyfini bir arada yaşayın! Üstelik Türk Telekom Tivibu Giriş Paketi'ne 1 Haziran 2016'ya kadar sinema ve spor kanalları hediye!




tivibu-yeni-yil-kampanyasi

tivibu-yeni-yil-kampanyasi
Kurulum esnasında teslim edilecek STB (HD Kutu-Setupbox) aylık 3 TL cihaz kullanım bedeli Türk Telekom TİVİBU paketi kampanyalı fiyatlarına dahildir. Yeni aboneliklerde alınan 96 TL (KDV dahil) bağlantı ücreti, 24 ay boyunca aylık 4TL taksitle ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir.Hepimizin evinde artık modem bulunuyor,artık çanakla uğraşmaya gerek yok,modemden direk STB'ye internet bağlantısı sağlanarak Tv ile irtibatlanması sayesinde bir çok özelliğe sahip Tivibu keyfini yaşamalısınız.İster 444 1 444 üzerinden ister de size en yakın Türk telekom ofis ve mağazalarına giderek kampanyadan faydalanabilirsiniz.Bu arada size en yakın Türk Telekom Ofis ve Mağazalarını öğrenmek için tıklayın.