TTNET Hız Testi ve TTNET Hız Yükseltme


Bilindiği gibi 2016 Ocak ayından itibaren TTNET,Avea,Türk Telekom tek bir marka altında Türk Telekom çatısı altında toplandı.8 milyon aboneye ulaşan Ttnet'in en çok kullanıldığı servislerinden birisi hız testidir.Peki TTNET Hız Testi ,Ttnet download hızı öğrenme, Ttnet upload hızı öğrenme nasıl yapılır , TTnet Hız Yükseltme,Ttnet hız arttırma nasıl yapılır?
Bu arada belirtelim birçok taklitçi site TTnet hız testi yapıyormuş gibi görünse de gerçek değerleri vermeyecektir.Bu sahte yönlendirme yapan sitelerden kesinlikle uzak durmalısınız.Örnek olarak gerçek değeriniz 10 MB iken size 5 MB gibi bir değer gösterebilir,bu nedenle sizleri en doğru şekilde yönlendirmeye ve resmi Ttnet sitesinden nasıl hız testi yapıldığını göstereceğiz. 




TTNET Hız Testi

Öncelikle buraya tıklayın.Ardından alttaki gibi bir ekran görünecektir.
ttnet-hiz-testi
Ekranda da göründüğü öncelikle modeminizden beslenen tüm cihazların İnternetinin kapalı olduğuna dikkat edin.Çünkü bir musluktan ne kadar bardak beslenirse bardakların su ile dolma hızı o kadar azalır.Ardından bilgisayarınıza modeminizden aldığınız ethernet kablosunu takın.İnternet tarayıcınızda sadece hız testi yapacağınız sayfanın açık olduğuna dikkat edin.Ardından "Evet" seçeneğine tıklayın.Sonrasında alttaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız.
ttnet-hiz-testi
 Ekranda da gördüğünüz gibi Ttnet hız testi için "Teste başla" sekmesine tıklayın.Sonrasında alttaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız.
ttnet-hiz-testi-nasil-yapilir
Ekranda gördüğünüz gibi ttnet download hızı test ediliyor.Sonrasında tüm işlemler bittikten sonra alttaki gibi ttnet indirme ve yükleme yani upload hız sonucunuzu öğrenebilirsiniz.
ttnet-hiz-testi-ogrenme

Ekrandaki fotoğrafta da göründüğü gibi Ttnet download hızı ve Ttnet upload hızınızı,TTNET hız sonucunu öğrenme işlemini rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

TTNET Hız Arttırma

Üstteki gibi hızınızı öğrendikten sonra hızınızı daha da arttırmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.Eğer Ttnet hız arttırma işlemi yapmaya karar verdiyseniz,hattınızın sahibi olarak 444 0 375 Ttnet müşteri hizmetlerini arayın.Müşteri hizmetleri yetkilisine bağlandıktan sonra Ttnet hızınızı arttırma işlemini kolaylıkla yaptırabilirsiniz.



ttnet-hiz-arttirma-internet-hizlandirma