Avea Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası - Direk Bağlan

Avea ,Türkiye'nin en büyük 3.Gsm şirketi.Toplamda 17,8 Milyonluk bir abone kitlesine sahip.Ancak Ocak 2016 itibariyle Avea Türk Telekom ile birleşerek Türk Telekom Mobil ismini almıştır.Peki milyonlarca Avea abonesinin bir problem veya işlemler için arayacağı Avea Müşteri Hizmetleri Numarası ,Türk Telekom Mobil müşteri hizmetleri numarası kaç ? İşte Avea müşteri hizmetleri tel nosu..


avea-musteri-hizmetleri-numarasi


Avea Müşteri Hizmetleri Numarası Kaç , Türk Telekom Mobil Müşteri Hizmetleri Numarası Kaç ? Avea Müşteri Hizmetleri Yetkilisine Direk Bağlanma



Fatura -lı veya faturasız hattınızdan 500 'ü , sabit telefon hattınızdan da 444 1 500 'ü çevirerek Avea Müşteri Hizmetleri servisine ulaşırsınız. Eğer işiniz acele ve biran evvel müşteri hizmetleri yetkilisine bağlanmak isterseniz sırasıyla "2"   ,  "0"   ve "2" tuşlarına basın.Böylece Avea müşteri hizmetleri yetkilisine direk bağlanmış olursunuz.Ardından müşteri hizmetleri yetkilileri üzerinden hangi probleminizi karşılamak isterseniz  yardım alabilirsiniz.Avea müşteri hizmetleri üzerinden Avea Tl Yükleme,Avea kontör yükleme,Avea güncel fatura öğrenme , Avea fatura sorgulama , Avea fatura ödeme,Avea kalan dakika öğrenme gibi yüzlerce işlemi anında yapabilirsiniz.