Türk Telekom Fiber Hız Sever Kampanyası & Yüksek hızlı internet kampanyası

Türk Telekom Fiber Hız Sever Kampanyası & Bizden Kampanyası


Türk Telekom'un 20 Haziran itibariyle lansmanını yaptığı Fiber Hız Sever Kampanyası özellikle teknolojinin hızla geliştiği ve artık 100-150 Mbps gibi hızların yetmediği kullanıcılara ilaç gibi geleceğe benziyor.



 Yüksek görüntü kalitesinde (8K-16K) video ve görsellerin cihazlardan download edilmesiyle ,aynı hanede birkaç bireyin aynı modemden data almaya çalıştığı bir dönemde gerçekten de artık donmalara tahammülümüz kalmıyor.İşte Türk Telekom bu soruna bir çözüm olarak (Gpon to the home) Eve kadar fiber alt yapısına sahip abonelerine 1 Gbps, 500 Mbps ve 200 Mbps hızlarını oldukça uygun fiyatlarla kullanıcılarına ulaştıracağını duyurdu.

Filmlerin,belgesellerin,Gif'lerin indirme hızına takılmaması için eğer alt yapınız da Telekom ekiplerince evinize kadar fiber ise sizler de bu tarifelere başvuru yapabilirsiniz.

Eğer apartmanınızda,sitenizde FO (Fiber Optik) alt yapınız yok ve bakır alt yapıya sahipseniz ve bu kampanyadan da faydalanmak istiyorsanız,Site-Bina Yöneticinizi Türk Telekom ofislerine BAGA(Bakır alt yapıdan Gpon alt yapıya) dönüşüm yaptırmak üzere başvuru yapabilirsiniz.

Böylece Telekom ekiplerince binanızın-sitenizin alt yapısı FO 'ya dönüştürülecek ve sizler de bu yüksek hızlardan faydalanabileceksiniz.

Her türlü soru-sorun ve öneri için 444 1 444 ve 444 0 375 numaralı Türk Telekom çağrı merkezlerini arayabilirsiniz.