İnternet Alt Yapım yok ne yapmalıyım?

 internet altyapim yok


Eğer bulunduğunuz muhitte internet alt yapınız yok ise ve konutta oturuyorsanız,yani belediyenin tahsis ettiği bir BBK'ya (Bağımsız Bölüm Kodu) sahipseniz öncelikle Türk Telekom Magnet Modem veya Turkcell Superonline Superbox sizin için çözüm olabilir.

Şöyle ki Telekom veya Turkcell ofislerine uğrayıp bulunduğunuz muhitte de 4,5 G çekiyorsa Magnet veya Superbox kullanılabilirlik durumunu sorun.Eğer adresinizde çekim sorunu yok ise modeminizi ve sim kartınızı alarak evinize kurulumunu yapabilirsiniz,kurulumda zorlanırsanız çağrı merkezlerini arayarak yardım alabilirsiniz.

    Kırsalda ağıl,depo vb. yerler için TP-Link CPE0710 Wireless Anten(alıcı-verici) , en yakın Telekom alt yapısı olan yerdeki aboneliğiniz için 220 Volt enerji ,2 modem ile 30 KM kadar mesafede neredeyse kayıpsız bir internet hizmeti alabilirsiniz.

    Fabrika,iş yerleri vb. mekanlar için Telekom ofislerine uğrayarak Özel proje kapsamında hizmetinizin bedelini de ödeyerek fiber alt yapı ile internet hizmeti alabilirsiniz.Proje bedelini yatırdıktan sonra 30 iş günü içerisinde altyapınız sağlanacaktır.

Aklınıza takılan soruları yorum kısmından sorabilir ve aynı gün içerisinde cevabını alabilirsiniz.


internet altyapısı yok ise ne yapmak lazım



3 comments

27 Ağustos 2022 07:47 Reply Delete Sil

Yıl 2022 oldu,dünya 6G 'den bahsediyor biz hala internet alamıyoruz,ve cep telefonunun internetini kullanmaya devam ediyoruz.Rezilsin Türk Telekom...

27 Ağustos 2022 07:48 Reply Delete Sil

Magnet Modemi denediniz mi Leyla Hanım?
LTE Altyapısı orada var mıymış?
Mobiliniz çekiyorsa magnet modemden yararlanabilirsiniz..

6 Aralık 2023 06:08 Reply Delete Sil

Sene olmuş 2024 biz hala internet hizmeti alamiyoruz boş port yok denilerek hizmet alamıyoruz