Dsmart İnternet Arıza Kaydı Nasıl Bırakılır?

 Dsmart,2007 yılından itibaren kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.Hala da abone sayısını arttırmaya devam ediyor.Bu arada eğer Dsmart İnternet Kampanyası 2022 güncel fiyatlarını öğrenmek isterseniz linke tıklayabilir ve inceleyebilirsiniz.Belki de paketinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

Dsmart aboneleri modemleri İP almadığı zaman nasıl arıza kaydı bırakacağını doğal olarak öğrenmek istiyor.Özellikle günümüzde internetin eksikliğine 1 saat bile dayanamaz hale geldik.Bundan dolayı hepimiz arızamızın hızlı bir şekilde ıslah edilmesini akabinde seri bir şekilde GOOGLE'ı görmek istiyoruz.Hadi detaylara başlayalım.

dsmart-internet-ariza-kaydi-birakma

Dsmart İnternet Arıza Kaydı nasıl bırakılır? Hangi yolu izlemeliyim?

Öncelikle eğer bilgisayardan bağlanıyorsanız modemin ışıkları yanmasına rağmen internete çıkamıyorsanız,Ağ paylaşım Merkezine girip durumunuzu kontrol edin. ! veya X işareti görüyorsanız arıza kaydı bırakmanız gerekmektedir.Eğer modeminizin power ışığı dışında hiçbir ışığı yanmıyorsa kabloları kontrol edin.Buna rağmen hala aynı sorunla karşılaşıyorsanız arıza kaydı bırakmanız gerekir.

Dsmart internet arıza kaydını 0850 266 0 266 veya 0850 266 00 00 Dsmart müşteri hizmetleri üzerinden bırakabilirsiniz.İlgili müşteri temsilcisine önden modem ve kabloları kontrol ettiğinizi mutlaka belirtin.Yoksa sizi ciddi anlamda oyalayacaktır.Arıza kaydınızı bıraktıktan sonra Türk Telekom ekiplerinin cihazlarına arızanız düşecek ve daha dolabı,kutu kontrollerini sağladıktan evinize uğrayacaklardır.