Turkcell 4.5G uyumlu cihaz kampanyaları 2016


turkcell-4.5G-uyumlu-cihaz

Turkcell 4.5G uyumlu cihaz kampanyaları 2016

Turkcell 2016 yılına cihaz kampanyalarıyla hız kesmeden devam ediyor.En son teknolojiyle üretilen birbirinden şık bu akıllı telefonlara sahip olmak için acele edin.

Turkcell T70


Tasarımındaki sadelik ve zarafetiyle siz müşterilere hitap eden Turkcell T70'nin cam yüzeyi oldukça ince ve üzerinde onu saran metal çerçevesiyle gözlere hitap ediyor. 

Turkcell T70, ekranının büyüklüğüyle dikkati çekerken 7.8mm inceliğinde ve yalnızca 133 gram.Ayrıca 4.5G hızındaki desteği ile saniyede 150 Mbps'ye kadar veri indirme hızına sahip olmakla birlikte 50 Mbps'ye kadar verilerinizi hızlı bir şekilde yükleyebilme imkanı sağlıyor.


turkcell-4.5G-uyumlu-cihaz

Yeni nesil gençler artık oyun oynarken T70'in 4 çekirdekli işlemcisiyle ve 2 GB RAM'i ile daha hızlı ve kesintisiz bir hız ile oynama imkanına sahip olacaklar.


turkcell-4.5G-uyumlu-cihaz

Turkcell T70 ekranının büyüklüğüyle artık her şey daha mümkün.1280 x 720 çözünürlüğü ve 5.2 inçlik HD ekranı ile dilediğiniz elinizin altında.


turkcell-4.5G-uyumlu-cihaz

Gençlerin vazgeçilmesi 'selfie' çekme T70 ile artık çok daha kolay.8MP arka kamera,5MP ön kamerası ve sesli komutuyla fotoğraf çekme,HD video kayıt özelliği ve resimlerinizi otomatik netlemesi ile sizlerin karşışında.


turkcell-4.5G-uyumlu-cihaz


Artık akıllı telefon kullanmak T70'in 'kolay kullanım modu' sayesinde çok daha kolay ve pratik.

turkcell-4.5G-uyumlu-cihaz

Turkcell T70 kampanyası ile size özel uygulama ve servislere 36 ay boyunca 5 GB'lik BİP paketi tanımlanarak tüm görüntülü ve sesli konuşmalarınızı ücretsiz yapabileceğiniz gibi akıllı depodan 50 GB ek hafızayı da ücretsiz kullanabilme hakkına sahip olarak daha çok video  ve fotoğraf çekerek anılarınızı depolayabilme imkanını elde edeceksiniz.


turkcell-4.5G-uyumlu-cihaz


Ayrıca Turkcell 4.5G uyumlu cihaz kampanyası ile ayda ek 1 GB internet paketi ile akıllı telefonunuzu bir ev  televizyonu tadında kullanarak Turkcell TV+ ve sınırsız müzik zevkine erişerek fizy Müzik üyeliğinizi de 3 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabileceksiniz.