D-Smart Fatura Borç Sorgulama Ödeme

D-Smart


dsmart




Dsmart , Şubat 2007 yılında Doğan Holding tarafından kurulmuş bir dijital TV yayın platformudur.Hali hazırda 77 HD kanal ve toplamda 500 üzeri Tv ve radyo kanalı barındırmaktadır.Şuan itibariyle abone sayısı 1 Milyon üzerindedir.Yüzbinlerce abone Dsmart fatura sorgulama , Dsmart borç ödeme işlemini İnternet üzerinden öğrenmekte ve faturasını kredi kartı ile kolayca ödeyebilmektedir.Bizde rahat bir şekilde Dsmart fatura sorgulama,Dsmart fatura ödeme,Dsmart borç sorgulama,Dsmart borç ödeme işleminizi rahat ve güvenilir yapabilmeniz için kısaca bir rehber hazırladık. Adım adım Dsmart fatura borç sorgulama ödeme işleminizi alttaki yolları takip ederek öğrenebilir ve güvenilir bir şekilde ödeyebilirsiniz.




Dsmart Online İşlemler üzerinden Fatura Sorgulama Borç Ödeme İşlemi Nasıl Yapılır ?

Öncelikle Dsmart'ın ana sayfasına geçmek için buraya tıklayın.Ardından alttaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız.


dsmart-fatura-sorgulama

Ardından turuncu ok ile gösterdiğimiz "Online işlemler" sekmesine tıklayın.Tabiki daha öncesinde online işlemleri kullanmadığınızı düşünerek alttaki resimde de gösterdiğimiz gibi "ilk kez mi giriş yapıyorsunuz?" sekmesine tıklayın.
dsmart-fatura-sorgulama-ödeme-islemi-nasil-yapilir

Ardından alttaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız.


dsmart-fatura-sorgulama-odeme

Buradan TC Kimlik No kısmına kimlik numaranızı ve Cep telefonu numaranızı da alt boşluğa girin ve devam sekmesine tıklayın.Bu işlemleri takip ettikten sonra Online işlemlere kayıt işleminiz başarıyla tamamlanacaktır.Ardından sol alt köşede güncel faturam kısmına tıklamanız yeterli.Bundan sonra tüm faturalarınızı aylık olarak öğrenebilir ve rahatça ödeyebilirsiniz.

TC Kimlik No İle Dsmart Fatura Sorgulama Borç Ödeme İşlemi Nasıl Yapılır ?

Aslında Online İşlemlerden çok daha kolay bir yol ile Dsmart güncel fatura tutarınızı öğrenebilir ve anında ödeme işleminizi yapabilirsiniz.Tc Kimlik No ile Dsmart fatura sorgulama borç ödeme işlemi için öncelikle buraya tıklayın.Ardından alttaki gibi bir sayfayla karşılaşacaksınız.
tc-kimlik-no-ile-dsmart-fatura-odeme-sorgulama
Üstteki resimde de belirttiğimiz gibi Tc kimlik numarası ile belirtilen kısma kimlik numaranızı ve alttaki boşluğa da sol tarafta görünen güvenlik numarasını yazmanız ve gönder sekmesine tıklamanız yeterli.Hepsi bu kadar.

Dsmart Müşteri Hizmetleri Numarasını Arayarak Güncel Fatura Bilgisi Öğrenme ve Ödeme İşlemi

Direk Dsmart müşteri hizmetleri numarasını arayarak çağrı merkezi yetkilisine bağlanabilir ve telefon üzerinden Dsmart fatura borç öğrenme işleminizi gerçekleştirebilir ve borcunuzu ödeyebilirsiniz.



Telefonunuzdan 0850 266 0 266 numarasını çevirmeniz ve aramanız yeterli.